Fico: Slovensko potrebuje stabilitu a nie predčasné voľby

Predčasné voľby poškodia nielen Slovensko, ale aj Európu, myslí si predseda vlády. Vyjednávania šéfa národniarov s Richardom Sulíkom by mali podľa Roberta Fica hodnotiť národniari sami.

Predčasné voľby poškodia nielen Slovensko, ale aj Európu, myslí si predseda vlády. Vyjednávania šéfa národniarov s Richardom Sulíkom by mali podľa Roberta Fica hodnotiť národniari sami.

Predseda SaS Richard Sulík a šéf NRSR Andrej Danko diskutovali v relácii RTVS O 5 minút 12 o tom, ako by mohla vyzerať politika budúcnosti. Ako sa ukázalo, so Smerom v nej ani jedna strana nepočíta a predmetom diskusie sú predčasné voľby.

Hoci nezámerne, ale vplyvom vášní, obaja priznali tajné stretnutie na túto tému. SNS aj SaS cítia z padajúcich preferencií šance pre svoje hnutia. Obaja majú zároveň ambície na zostavovane vlády, a tak si chceli možnosti budúcej spolupráce prebrať.

Fico Juncker

Predčasné voľby poškodia nielen Slovensko, ale aj Európu, myslí si predseda vlády. 

 

Chybou sa stala konkurenčná atmosféra živého prenosu diskusie, v ktorej Richard Sulík Andreja Danka vyprovokoval k neúmselnému prezradeniu konania stretnutia. To koaličných partnerov súčasnej vlády pobúrilo.

Most-Híd na otázky Biztweetu z neznamých príčin dlhodobo neodpovedá, ale premiér Slovenskej republiky reaguje jasne. „Slovensko v týchto turbulentných časoch v Európe potrebuje stabilitu a nie predčasné voľby,“ hovorí pre Biztweet predseda strany SMER - sociálna demokracia a premiér Slovenskej republiky Robert Fico.

Čítaje aj:

Insider: Kaliňák smeruje na striedačku

SaS zverejnila vízie na ďalších 7 rokov. Dominuje xenofóbia a euroskepticizmus

Tú ľudskú tvár už poznáme

--

Sám naznačuje, že vysvetlenie stretnutia a podnetov k jeho konaniu bude chcieť vysvetliť od samotného šéfa SNS Andreja Danka a Richarda Sulíka. Stretnutie na túto tému však vraj zatiaľ s koaličným partnerom nemal.

 

 

Biztweet

Páčia sa Vám naše články? Podporte nás platbou na IBAN CZ8920100000002100602454