Z Bureša Babišom. Slovenská verzia v obchodoch

O tom, ako ovplyvňuje médiá, kto mu požičal peniaze na vznik Agrofertu a o jeho temnej minulosti. Publikácia o Andrejovi Babišovi Z Bureša Babišom je k dispozícii v slovenskom preklade a v slovenských obchodoch.

V biznisovom a politickom impériu šéfa hnutia ANO operujú vysokí predstavitelia socialistických tajných služieb. Peniaze mal dávno predtým, než vznikol Agrofert a jeho fungovanie v politike začalo už v dávnej minulosti. To je len časť z odhalení, ktoré zmapovala knižná publikácie Z Bureša Babišom.

Kniha opisuje celú históriu podnikania Andreja Babiša od jeho detstva až po súčasné plány a ťažkosti. "Publikácia sa nevyhla ani ošemetným bodom jeho kariéry. Špeciálnu pozornosť som venoval napríklad skúmaniu pôvodu kapitálu veľkopodnikateľa, či tomu akí ľudia mu pomohli pretĺcť sa cez divoký biznis deväťdesiatych rokov," hovorí autor publikácie Tomáš Lemešani.

Kniha Z Bureša Babišom vznikla pôvodne ako nezávislý projekt v Česku. Na jej vznik prispeli ľudia predobjednávkami na crowdfundingu. Záujem o knihu však predčil očakávania a presvedčil vydavateľa, že kniha stojí za predaj tiež v knižnej sieti.

Z Bureše Babišem viete objednať v eshope, alebo jednoduchým mailom na adrese marketing@biztweet.eu. K dispozícii je aj slovenská verzia Z Bureša Babišom.

"Záujem bol veľký. Problémom boli financie. Rozhodol som sa však, že aj za cenu osobného finančného rizika do projektu pôjdem a zohnal som financie na realizáciu veľkoobchodného predaja. Verím, že Z Bureša Babišom predstavuje najlepší, najrozsiahlejší a najobjektívnejší pohľad na kontroverznú postavu podnikateľa a politika Babiša," povedal Tomáš Lemešani.

Čítajte aj:

Z Bureša Babišom: Ivan Propper

Z Bureša Babišom: Pot a krv okolo Unipetrol

Z Bureša Babišom: Ako to bolo s ŠTB

Aktuálne sa prvýkrát do predaja dostáva slovenský preklad a rozšírená verzia knihy Z Bureša Babišom v elektronickej podobe. Slovenskú knihu o najbohatšom Slovákovi a českom premiérovi možno zakúpiť vo vybraných knihkupectvách a na stránkach vydavateľa – Biztweet.eu.

Zoznam predajcov slovenskej eknihy Z Bureša Babišom:

* Martinus.sk

* Martinus.cz

* KNIHCENTRUM.cz, internetové kníhkupectví

* JRC.cz

* UniKnihy.sk,internetové kníhkupectvo zamerané na odbornú literatúru

* E-knihy.guru

* Artforum.sk

1000knih.sk

* Abz.cz

* Boxu.sk

 

Biztweet, podporte nás nákupom v našom eshope