Efektívne riadenie ľudí so štúdiom MBA online

Mať vysokoškolské vzdelanie a znalosti z praxe v dnešnej dobe už na dobrú manažérsku pozíciu nestačí. Dôležitá je aj samotná osobnosť človeka a jeho ďalšie manažérske kompetencie.

Podľa odborníkov na ľudské zdroje top manažérom nesmie chýbať schopnosť ovplyvňovať, motivovať a podporovať svoj pracovný tím. Direktívny štýl riadenia ľudí tak strieda otvorená komunikácia a spolupráca, takzvaný situačný štýl riadenia.

Viac ako na vzdelanie sa v súčasnosti personalisti pri top manažéroch zameriavajú na skúsenosti a znalosti z daného odboru, individuálne manažérske schopnosti a predovšetkým osobnostné predpoklady človeka pre výkon danej pozície. Manažéri si často nepotrebujú zvýšiť klasické teoretické vysokoškolské vzdelanie, väčšina z nich si preto v rámci profesijného vzdelávacieho štúdia MBA rozvíja manažérske zručnosti, ako je vedenie ľudí či tímová spolupráca. Jednou z najvyhlásenejších škôl manažérskeho profesijného vzdelávania je Business Institut so sídlom v Prahe. Špecializuje sa na poskytovanie titulov MBA, BBA, DBA a LLM. Spoločnosť zabezpečuje vďaka skúseným profesionálnym lektorom špičkové vzdelanie, ktoré odporúčajú tiež sami absolventi.

Pokiaľ chcete získať titul MBA práve na prestížnom Business Institute, nemusíte ani dochádzať do Prahy! S pestrou paletou online programov získate 100% vzdelanie cez internet. Najnovší otvorený MBA program je Riadenie ľudských zdrojov. Časovo flexibilný program je určený pre personálnych manažérov a špecialistov, ďalej pre konzultantov v oblasti personálneho poradenstva a osobného rozvoja, ale aj pre ďalších zamestnancov vo vedúcich pozíciách. Študenti sa detailne zoznámia s oblasťami personálneho plánovania, obsadzovanie pozícií, riadenie pracovného výkonu, hodnotenie, odmeňovanie a riadenie kariéry. Dĺžka štúdia je 12 až 14 mesiacov. Začať je možné kedykoľvek. Počas štúdia majú študenti k dispozícií moderný E-learningový systém s video prednáškami a online knižnicou.

Vraví sa, že najlepšou investíciou je investícia do samého seba. Využime možnosť, že nemusíme za kvalitou cestovať ďaleko za hranice, ale máme ju u nás doma. Vyplňte Vašu prihlášku ešte dnes.