Podivný idol xenofóbov Olivie Žižková

Aj z xenofóbie a neonacizmu sa dá urobiť biznis. Uvedomuje si to tiež Olivie Žižková, ktorá svojimi bizarnými výstupmi podporuje extrémistov v celom regióne.

Je 16. marca 2018 a pred súdom v Banskej Bystrici stoja desiatky vyholených neonacistov. Vnútri inštitúcie súdia poslanca Kotlebovej strany Milana Mazureka. Ten bol uznaný vinným z hanobenia národa, rasy a presvedčenia v súbehu s prečinom podnecovania, hanobenia a vyhrážania osobám pre ich príslušnosť k niektorej rase, národu, národnosti, farbe pleti a etnickej skupine.

To samozrejme rozbúrilo na ulici protestujúcich neonacistov. Okrem drsného skandovania a potýčky s policajtmi si čas počas procesu skrátili roztomilým vystúpením Olivie Žižkovej. Česká speváčka zaspievala okrem xenofóbnych hitov aj kúsok Dary Rolinsovej "Keby som bola princezná Arabela".

Nejde o prvý bizár, ktorý táto speváčka prekvapeným okoloidúcim pripravila. Svojimi účasťami pravidelne podporuje protiislamské a neonacistické pochody v celom regióne. Na záver vystúpenia nezabudne ponúkať svoje CD, či tričko.

Bizarná neonacistická pesničkárka sa vyučila kuchárkou na učilišti v Hradci Králové a účinkovala v ochotníckom divadle.

Po vyučení v roku 1994 sa jej narodil syn Petr. Odvtedy spievala po baroch na Náchodsku a okolí. V roku 2001 vyhrala spevácku televíznu súťaž "Caruso Show". Pri natáčaní TV relácie "Začíname" sa zoznámila s bubeníkom Janom Žižkom, za ktorým sa odsťahovala do Prahy a krátko na to sa za neho vydala. Okrem priezviska si úradne nechala zmeniť aj meno Olga, ktoré nemala rada, na Olivie, ktoré jej vybral manžel.

Na svadbe im bola za svedka slovenská speváčka Dara Rolins, ktorá bola od detstva jej vzorom a s ktorou ju zoznámil manžel. Olivie Žižková potom účinkovala ako zboristka na turné Dary Rolins "Whats My Name" a neskôr vystupovala s jej piesňami ako "Darinka Rolincová REVIVAL". V roku 2005 jej Petr Janda a jeho vydavateľstvo "Best I.A." vydal rockový singel "Holka s mašľou". V rokoch 2010-2013 spolupracovala s hercom malej postavy Jiřím Krytinářom na niekoľkých reláciách, napr. Na divadelnej rozprávke, spievanom programe pre deti a zájazdovej show "Pozerám sa nahor". V roku 2011 natočila a vydala liturgické CD "Bližšie k Tebe ...".

Čítajte aj:

Okamurova Politika s.r.o. Vzniká nová kniha o kráľovi českej xenofóbie

Z Bureša Babišom: Po boku novej sily

Mýty o migrantoch: Je to organizovaný presun niekým zvonka

S manželom sa venuje americkej country music prevažne s českými textami, ku ktorým si hudbu píše väčšinou sama. Medzi ďalšie relácie patrí "Osemdesiate", "Štvrť storočia s Majstrom", a pre deti divadelná rozprávka a spievaná relácia. V roku 2016 sa stala známou piesňou Evropo dýchej, ktorá reaguje na utečeneckú krízu v Európe. V roku 2017 s manželom naspievali volebný klip Ja volím SPD na podporu strany Sloboda a priama demokracia Tomia Okamuru. Ďalšou piesňou podporila kandidatúru Miloša Zemana.

Speváčka má aj ďalšie piesne, z ktorých je poznať, že sa desí islamu a utečencov prichádzajúcich z islamského sveta. Vo svojich piesňach vyzýva Európanov, aby ťahali za jeden povraz a hájili svoje kresťanské korene pred moslimami. Poslednou piesňou je "Európa je v prúseru".

"Vďaka pánom z Bruselu, Európa je v prúseru. Majú v bankách miliardy, chudobný ľud však trpí hladom,"spieva Žižková v novinke.

 

Biztweet, podporte nás nákupom v našom eshope

Odomknúť článok

Standard Biztweet Standard

  • 1 Kredit
  • Prístup k exkluzívnemu obsahu
Top

Biznis Biztweet Biznis

  • 5 Kreditov
  • Prístup k exkluzívnemu obsahu
  • Objednávka služieb

Golden Biztweet Golden

  • Získavate 10 kreditov
  • Prístup k exkluzívnemu obsahu
  • Objednávka služieb