Okamurova Politika s.r.o. Vzniká nová kniha o kráľovi českej xenofóbie

Na Hithite vznikla zbierka na realizáciu knihy o Tomiovi Okamurovi. Sľubuje vhľad do minulosti, podnikania aj naozajstných hodnôt populistického politika.

Kniha Politika s.r.o. monitoruje napríklad podozrivý mechanizmus akým politik vyvádza peniaze z vlastných politických strán a preukazuje, že ide o cielené krátkodobé plány, ako na populistickej vlne zarobiť slušné peniaze. Tvrdí to autor Tomáš Lemešani.

Okamura vlastní a vlastnil niekoľko firiem. Politika je však jeho najvýnosnejším biznisom. Podľa publikácie funguje aj vďaka továrni na lži. Politika s.r.o. sa nevyhne ani tomu, ako taká hoax factory funguje, či podozreniam, že získava financie z Kremľa.

Autor už vďaka podpore na crowdfunding serveri Hithit.com napísal knihu Z Bureša Babišom. Rozhodol sa preto hľadať financie na realizáciu Politika s.r.o. rovnakým spôsobom - ponukou predobjednávok a iných odmien.

Z Bureše Babišem viete objednať v eshope, alebo jednoduchým mailom na adrese marketing@biztweet.eu. K dispozícii je aj slovenská verzia Z Bureša Babišom.

"K tomu, aby som uspel potrebujem zbierku záujemcov o publikáciu. Podobne ako u Z Bureša Babišom, sa zameriavam na fakty, nenechám sa ovplyvniť emóciami okolo osoby Tomia Okamuru. Zameriavam sa na preukázanie toho, že jeho hodnotové základy ovplyvňuje iba to, kde vidí príležitosť zarobiť. Je to taký populistický biznismen," uvádza Tomáš Lemešani.

 

Kniha má zverejniť dôkazy o tom, ako Okamura mení myšlienky jeho politiky podľa spoločenskej objednávky, a o tom odkiaľ na drsný marketing zháňa peniaze. Podľa knihy sú preukázateľné skutočnosti, dokazujúce fakt, že hoci kritizuje vonkajšie vplyvy na českú zahraničnú politiku, sám prijíma peniaze z Ruska.

Politika s.r.o. nevynechá ani podozrenie z jeho ilegálnych podnikateľských praktík, ktoré v súčasnosti podľa zistení autora prešetruje tiež polícia, či skúsenosti jeho podnikateľských kolegov, ktorí ho za nebezpečného populistu označovali už počas minulej podnikateľskej kariéry.

Knihu chce autor vydať prostredníctvom jeho spoločnosti Independent Media Publishing. Podobne distribuoval viac ako tisíc výtlačkov knihy Z Bureša Babišom, ktorá zmonitorovala históriu a kontroverzie českého premiéra v demisii Andreja Babiša.

 

Biztweet, podporte nás nákupom v našom eshope