Rattajovci sa vezú vo vetre. Veternými tunelmi expandujú do Berlína aj Madridu

Spoločnosť Hurricane Factory, ktorú spoluvlastnia bratia Rattajovci expanduje do európskych veľkomiest. Adrenalín v podobe veterných tunelov vyrába slušné zisky.

Spoločnosť Hurricane Factory, ktorú spoluvlastnia bratia Rattajovci expanduje do európskych veľkomiest. Adrenalín v podobe veterných tunelov vyrába slušné zisky.

„1.3. spúšťame ďalšiu prevádzku veterného tunela v Berlíne. Prevádzka v Madride je vo výstavbe a mala by byť spustená v druhom kvartáli 2017. Oba nové tunely sú technologicky aj rozmerovo väčšie a modernejšie. Investícia toho v Berlíne je zhruba 10 miliónov eur,“ hovorí pre Biztweet generálny riaditeľ Hurricane Factory Marek Rattaj. Dodáva, že sa firma pozerá aj po ďalších možnostiach na juhu Európy.

Hurricane Factory Madrid

Prevádzka v Madride je vo výstavbe a mala by byť spustená v druhom kvartáli 2017.

 

Hurricane Factory prevádzkuje v súčasnosti dve pobočky – v Prahe a v slovenskom aquaparku Tatralandia. Za posledných 12 mesiacov zapísala pražská pobočka EBIDTu 1,3 miliónu eur, slovenská pobočka 853 tisíc eur.

Majiteľmi Hurricane factory sú Igor Rattaj, Milan Fabián a Roman Weck. Holding vlastní taktiež lyžiarske stredisko Snowparadise Veľká Rača, Oščadnica.

Čítajte aj:

Rýchle prachy lákajú TMR do nových projektov. Budúcnosť je na vedľajšej koľaji

Mladšiemu bratovi miliardára Rattaja z J&T sa darí. Expanduje

Štát peniaze od Rattaja nemá. NCHZ stále čerpajú nepovolenú pomoc

--

Marek Rattaj figuruje v niekoľkých projektoch svojho brata, ale mnoho ich podniká aj na vlastné tričko. V súčasnosti sa zameriava na startupy v online marketingu. Investuje aj do liečiteľstva, keď pracuje na rozbehu Centra holistickej medicíny.

 

 

Biztweet

Odomknúť článok

Standard Biztweet Standard

  • 1 Kredit
  • Prístup k exkluzívnemu obsahu
Top

Biznis Biztweet Biznis

  • 5 Kreditov
  • Prístup k exkluzívnemu obsahu
  • Objednávka služieb

Golden Biztweet Golden

  • Získavate 10 kreditov
  • Prístup k exkluzívnemu obsahu
  • Objednávka služieb