Chystáte sa na veľké upratovanie? Využite vypratávaciu službu

Jeseň je takmer na konci. Už ste začali s jesenným upratovaním? Práve na jeseň je ideálna príležitosť spraviť veľké upratovanie.

Na vzniknuté voľné miesto môžete uložiť všetky veci, ktoré počas zimy nebudete potrebovať. Ak sa bojíte pustiť do veľkého upratovania napríklad pivnice, pomôcť vám môže vypratávacia služba.

Máte pivnicu alebo povalu plnú starých vecí a starého nábytku po svojich rodičoch? Možno prišiel čas na to, aby ste všetko upratali a vytvorili priestor na odkladanie vašich vlastných vecí. Ako prebieha vypratávanie bytov?

Vypratávanie bytov v Bratislave zahŕňa príchod pracovníkov, ktorí si vedia poradiť aj s ťažšími kúskami. So sebou budú mať aj dodávku, ktorá odnesie všetko, čo budete chcieť.

S čím všetkým vám firma pomôže?

  • vypratávanie starého nábytku
  • demontáž vstavaného nábytku
  • likvidácia podláh
  • osekávanie obkladov

Čo bude so vzniknutým odpadom?

Je zrejmé, že pri vypratávaní vznikne naozaj veľa odpadu. Bežný človek niekedy nevie správne zatriediť, čo kam patrí. Skúsení pracovníci však odpad naložia do dodávky a postarajú sa o kompletnú likvidáciu – odpad odvezú tam, kde patrí.

Aká je cena vypratávania a sťahovania?

Cena vypratávania veľmi závisí od plochy, ktorú je potrebné upratať. Dobrou správou je, že v sebe zahŕňa aj odvoz a likvidáciu odpadu v zbernom dvore. Pri stanovení ceny vám kvalifikovaní tím vyhotoví presnú cenu na mieru.

O akú firmu ide?

Firma Foxway je profesionálnou firmou, ktorá sa venuje predovšetkým sťahovaniu a vypratávaniu. Ponúka však aj službu nákladného taxi alebo hodinového manžela. Ak vás firma zaujala, pozrieť si môžete napríklad cenník sťahovania v Bratislave.

 

Teraz vám už nič nebráni spraviť poriadne jesenné upratovanie! Zavolajte, dohodnite termín a vypracte miestnosť, ktorá to potrebuje už niekoľko mesiacov.