Projekt je na svete. AS Trenčín dá na nový štadión viac ako 12 miliónov eur

Nové zázemie pre hráčov aj divákov. To je cieľom plánu klubu AS Trenčín, ktorý chce za viac ako 12 miliónov rekonštruovať futbalový štadión

Za 12,4 milióna eur sa na jestvujúcom futbalovom štadióne v Trenčíne v septembri tohto roka spustí séria rekonštrukčných úprav. Výstavba by sa mala skončiť na jeseň roku 2018. Klub už predložil projekt na posúdenie vplyvov na životné prostredie EIA.

„Spoločnosť AS TRENČÍN a.s. zamýšľa rekonštruovať existujúci štadión tak, aby vyhovoval európskym požiadavkám FIFA, UEFA a SFZ a zároveň, aby bola možnosť multifunkčného využitia štadiónu,“ uvádza v projekte spoločnosť s holandskými majiteľmi, ovládajúca trenčiansky futbalový klub.

Kapacite štadiónu sú podľa projektu predloženého na posudzovanie vplyvov na životné prostredie prispôsobené zhromažďovacie plochy, hygienické zariadenia, občerstvenie, priestory pre bezpečnostné zložky či parkovacie miesta.

Čítajte aj:

Kaltenecker je nateraz v suchu. Súd zastavil konkurzné konanie

Developer chystá v Trnave nový projekt. Počíta so 180 zamestnancami

Investor cúvol. Vzdáva boj o demoláciu hotelu Danube

--

„Aréna svojou dispozíciou nadštandardne pokrýva požiadavky pre hráčov, fanúšikov, trénerov, rozhodcov, delegátov, VIP hostí, novinárov, obslužný personál. Aréna je navrhnutá tak aby ju bolo možné variabilne využiť na iné účely ako futbalové zápasy, napr. koncerty, festivaly a iné. Navrhnutý je areál s úplnou objektovou skladbou a vybavením pre požadovaný účel,“ sľubuje projekt.