Developer chystá v Trnave nový projekt. Počíta so 180 zamestnancami

Spoločnosť TT Dev chce neďaleko trnavského Pegeotu postaviť nové haly. Ráta s dodávkami pre automobilku

Boom automobilového priemyslu na Slovensku nemá konca. Na ceste medzi Trnavou a automobilkou PSA Peugeot Citroën vyrastie nový závod na výrobu autosúčiastok. Počíta s tým developer TT Dev. 

„Navrhovanou činnosťou bude vybudovaný moderný polyfunkčný areál, ktorý bude umožňovať vlastníkom prevádzkovanie objektov na obchod, skladovanie a ľahkú výrobu, pričom súčasťou objektov bude príslušná administratívna časť, vrátane infraštruktúry. V areáli sa predpokladá umiestnenie nasledovných aktivít: centrum obchodu, služieb, servisu a logistiky, montáž komponentov pre automobilový a elektrotechnický priemysel,“ uvádza  v projekte developer.

Podľa projektu by v areáli mohli sídliť menší výrobcovia a dodávatelia automotive produktov. Tie by mohli dodávať hlavne neďalekej spoločnosti PSA Peugeot. Po otvorení nových priestorov počíta developer na úvod so 180 zamestnancami. 

Čítajte aj: 

Investor cúvol. Vzdáva boj o demoláciu hotelu Danube

Bratislavské filmové ateliéry sa nafúknu na trojnásobok. Investor prepísal plány

J&T mení plány v Petržalke. Nepočíta s hotelom

--

„Celé riešené územie bude na dopravnú komunikačnú sieť napojené novou dvojpruhovou obojsmernou obslužnou komunikácie funkčnej triedy C3 kategórie MO 8/30. Komunikácia bude napojená do jestvujúcej okružnej križovatky ako jej samostatné rameno. Každý objekt bude mať obslužnú komunikáciu napojenú účelovými komunikáciami ukončenými manipulačnou plochou. Pozdĺž každej účelovej komunikácie sú navrhnuté parkovacie stojiská pokrývajúce nároky na statickú dopravu každej haly,“ popisuje infraštuktúru novej fabriky projekt.

V areáli najprv vyrastú dve budovy – skladovo-výrobná a administratívna. Developer by chcel začať s výstabou už v júni tohto roku. Prevádzku závodu by rád spustil na konci roka 2019.

 

Páčia sa Vám články biztweetu? Podporte ho! Potrebuje Vás pre rozvoj projektu nezávislej žurnalistiky..

 

Fotozdroj: CC/flickr