George Soros: Bleskozvod xenofóbov

Miliardár s rozsiahlym dosahom na spoločnosť. Investičný magnát George Soros podporuje neziskový sektor nezvyklou mierou. Odmenou za jeho presvedčenie je zášť a konšpiračná nevraživosť všetkého extrémneho.

Neznášajú ho a nevedia prečo. Či už ide o podľa ich názoru zdravých patriotov, bojovníkov proti globalizácii, či pravicových extrémistov, všetci poznajú meno jedného starčeka pôvodom z Maďarska. George Soros je tým, ktorý ich pripravuje o slobodu, ovláda svet a pripravuje veľké sprisahania.

Ako v jeho profile uviedol magazín Faktor S, existuje veľa šialených konšpiračných teórií, ktoré nám prinášajú "pravdu" o tom, kto vlastne reálne ovláda aktuálne svetové dianie. Medzi patologické evergreeny patria slobodomurári, Židia, ilumináti, Rotschildovci, Rockeffelerovci, FBI, CIA či Bilderberg, najlepšie všetci dohromady, zvrátene, krvavo, za pomoci chemtrails a "fingovaných teroristických útokov" - pričom v tejto komplexne podivuhodnej bizarnosti viac a viac rezonuje aj meno multimiliardára George Sorosa.

Napriek tomu, že 86ročnému starčekovi ide po krku už roky prakticky každý extrémista, tento podľa xenofóbov otec slniečkarov zažíva úspešné obdobie a jeho majetok dlho narastá.

Americký Maďar zarobil tridsať miliárd dolárov na agresívnych menových špekuláciách, pričom takmer zboril niekoľko mien vrátane britskej libry. Veľkú časť zárobku vzápätí točí v sponzorstve neziskových organizácií, amerických demokratov a humanitárnych organizácií.

V minulosti zohral výraznú úlohu pri lovení nacistických zločincov, ale aj pri rozvrátení Sovietskeho zväzu.

Čítajte aj:

Bohatí a vplyvní. Topmiliardárom chutia média aj v USA

Pravý charakter? Miliárd sa vzdali, aby pomohli ľudstvu

Elon Musk: Vynálezca s mimoriadnými schopnosťami v biznise

Do dnes šíriacich sa nálad sa veľmi nehodí. Tvrdo kritizuje extrémistov, Trumpa, Putina a xenofóbiu. Naopak obhajuje utečencov, snaží sa ich v spoločnosti integrovať, podporuje myšlienku posilnenia Európskej únie a varuje pred expanzívnymi plánmi Ruska.

"Ak niekedy existoval muž, ktorý by mohol byť vzorom žido-plutokratického boľševického sionistického svetového sprisahanectva, som to ja," vtipkuje samotný Soros.

Maďarský premiér Viktor Orbán ho nemôže ani cítiť a túži z krajiny vyhnať všetky Sorosove neziskovky, ktoré tam pôsobia. Dokonca pre to pripravuje špeciálný zákon a tvrdí: "Soros je jedným zo strojcov migračnej krízy!"

Multimiliardár je presvedčený, že pomáhať sa musí a že sa "súčasnou putinizáciou sveta" rútime do záhuby. Časopis Forbes odhaduje majetok Georgea Sorosa na 25,2 miliardy dolárov.

 

Biztweet

Podporte nás platbou na IBAN CZ8920100000002100602454, alebo kúpou predplatného