Apple iPhone 6s a iPhone 6s Plus na pultoch

Dnes sa na pulty svetových predajní dostane nový Apple iPhone 6s a iPhone 6s Plus

Ide o najpokročilejší iPhone, ktorý Apple doteraz vyrobil a k dispozícii pre zákazníkov bude od 8:00 miestneho času v Austrálii, Kanade, Číne, Francúzsku, Nemecku, Hong Kongu, Japonsku, na Novom Zélande, Puerto Rico, Singapure, Veľkej Británii a USA.

,,Odozva zákazníkov na novú sériu bola neuveriteľne pozitívna a nemôžeme sa dočkať až sa naše najvyspelejšie kúsky dostanú do rúk zákazníkov,“ povedal Philip Schiller, Apple senior viceprezident pre svetový marketing.

iPhone 6s a iPhone 6s Plus prináša nový výkonný rozmer v revolučných funkciách viacdotykového rozhrania s 3D dotykom, ktorý sníma hĺbku stlačenia displeja, takže základné veci môžete urobiť ešte rýchlejšie a jednoduchšie. Nový iPhone predstaví aj Živé fotografie, ktoré podľa firmy prinášajú transformáciu okamihov zamrznutých v čase do nezabudnuteľných živých spomienok. Vďaka najpokročilejšiemu čipu prináša nový iPhone ešte rýchlejší výkon a dlhšiu výdrž batérie. iPhone 6s a iPhone 6s Plus sú vraj navrhnuté s najsilnejším sklom spomedzi všetkých smartphonov.

iOS 9, podľa mnohých najvyspelejší mobilný operačný systém na svete prináša väčšiu inteligenciu, výkonné vyhľadávanie a vylepšenie funkcií a zároveň chráni súkromie užívateľov. Zabudované aplikácie prinášajú väčšiu silu ako doteraz. Nový iPhone prináša aj novú aplikáciu Správy.

Nový iPhone bude dostupný v zlatej, striebornej, vesmírne šedej a v novej ružovo zlatej metalickej farbe. K dispozícii budú tiež kožené a silikónové doplnky vo všetkých farbách.

V Číne sa medzi mnohými obyvateľmi stala značka Apple symbolom spoločenského postavenia.

--

Čítajte tiež:

Elektronizácia štátnej správy je hanbou celého politického spektra

Kellner chce kúpiť pražskú hanbu. Má opciu na Opencard

Rýchly internet z eurodotácií začnú budovať budúci rok

IBM dosiahla prelom vo zvyšovaní kapacity počítačových čipov

--

Dopyt po značke Apple je na čínskom trhu taký obrovský, že sa v krajine zvyšuje počet ,,falzifikovaných“ obchodov, ktoré začali v posledných dňoch rozpredávať predbežné objednávky na najnovší iPhone. Obchody vyzerajú rovnako ako tie oficiálne a tiež predávajú originálne produkty značky Apple. Číňania nemajú problém s kúpou nového iPhonu vo falošnom obchode, najdôležitejšie je pre nich to, že ich budú mať hneď a nebudú musieť čakať na ich dodávku.

O tom že značka je v Číne veľmi populárna dokazujú aj príjmy, ktoré sa v Číne zdvojnásobili a za štvrťrok zvýšili o viac ako 13 miliárd dolárov. 

 

 

Veronika Petrášová