Kvalitný wellness na Slovensku

Relaxačné pobyty alebo wellness je už aj na Slovensku bežným trávením dovolenky alebo sviatkov. Veď predsa každý potrebuje načerpať nové sily do budúcna. Práca vyžaduje čím ďalej tým väčšie nasadenie a to sa bez kvalitnej regenerácie nedá.

Niekto dokáže relaxovať športom, niekto zase prechádzkou v prírode a iní si zase obľúbili wellness pobyty. Základom je samozrejme teplá voda ktorá sama o sebe je uvoľňujúca a ukľudňujúca.

Ak teda patríte do tejto skupiny tak dnes sa dozviete viac o možnosti relaxu v hoteli Slovan ktorý je známy ako kvalitný wellness hotel vo Vysokých Tatrách. V hotelovom wellness bazéne sa môžete nechať vymasírovať silným prúdom vody z tlakových trysiek. Keďže sa jedná o rodinný a baby friendly hotel tak k dispozícii je samozrejme aj detský kútik Žblnk. Zaujímavosťou je určite aj nočné kúpanie a vstup do wellnessu.

Ďalej je možné zbaviť sa stresu v miestnej parnej saune podľa želania aj s eukalyptovou arómou. Veľmi obľúbené sú ďalej klasické alebo špeciálne masáže od profesionálne fyzioterapeuta. Na koniec je potrebné ešte spomenúť procedúry ktoré obľubujú hlavne dámy a tými sú zábaly a pílingy.

To ale neznamená že by si ich nevedeli užiť aj muži. Celé wellness oddelenie ako aj ubytovacia časť hotela je moderne a kvalitne zariadená štýlovým nábytkom. Jednotlivé izby sú k dispozícii ako klasické dvoj lôžkové ale aj rodinné izby alebo apartmány. Moderný nábytok nájdete vo všetkých z nich.