Workflow management len pre korporácie? Čas a peniaze ušetrí aj malému podnikateľovi

Automatizáciu pracovných procesov využívajú hlavne veľké firmy. Čoraz populárnejšie sa však stávajú softvéry, ktoré sa o workflow starajú v malých a stredných firmách. Práve tam je totiž úspora času a peňazí najzreteľnejšia

Automatizáciu pracovných procesov využívajú hlavne veľké firmy. Čoraz populárnejšie sa však stávajú softvéry, ktoré sa o workflow starajú v malých a stredných firmách. Práve tam je totiž úspora času a peňazí najzreteľnejšia.

Automatizácia manažmentu pracovných procesov prostredníctvom softvéru prináša hneď niekoľko výhod pre malého podnikateľa. Ľahko špecifikujete úlohy, stanovíte priority a lehoty, či delegujete úlohy členom tímu prostredníctvom integrovaného softvéru pre správu úloh. Oznámenia o postupe jednotlivých krokov sa zobrazia každému automaticky, bez nutnosti osobnej intervencie.

Práve dohľad nad pracovnými procesmi je prvou vecou, ktorú začnete vnímať ako zlepšenie a zjednodušenie vašej práce. Cez webové rozhranie vzdialeného prístupu môžete riadiť a monitorovať úlohy nielen v kancelárii ale aj na cestách.

O akejkoľvek zmene, alebo neplánovanom dianí vo firemnom procese dostanete správu. Nemusíte ju sledovať, prípadne na nu reagovať iba prostredníctvom počítača. Na všetko vám bude stačiť napríklad chytrý telefón.

Napríklad softvér Amodit umožňuje správu procesov, či zmenu úloh zamestnancov a kolegov jednoduchým grafickým štýlom. V pochopiteľnej a intuitívnej schéme jednoducho klikom presuniete bunku úlohy na iného podriadeného, alebo iné miesto pracovného procesu podľa priority. Veľmi jednoducho priradíte úlohy kolegom a zmeníte ich právomoci.

Pamäť softvéru zase uľahčí identifikovať, kto kde a aký úkon vykonal. Kedykoľvek smiete spätne nazrieť do histórie a zbaviť sa tak hlúpeho prehadzovania zodpovedností podriadených v konflikte.

Čítajte aj:

Hierarchia? Fajn, ale prečo osobne a pred všetkými

Viazne vaše podnikanie na „preskakujúcej platni“? Nestrácajte čas

Automatizácia workflow: Zrkadlo do podnikateľovej tváre

--

Vďaka pamäti softvéru sa vám nestane, že si dohodnete na jeden termín viac stretnutí a sekretárka sa pre vás stane zbytočným luxusom.  

Výhodou softvérov ako Amodit je aj jednoduchosť ich integrácie. Nepotrebujete žiadneho IT experta, ani zdĺhavé a nákladné školenia zamestnancov. Všetko zvládnete za hodinu – dve pri inštruktážnom videu.

Chcete si to skúsiť? Ozvite sa nám na adrese marketing@biztweet.eu. Biztweet je exkluzívnym partnerom pre distribúciu softvéru Amodit na slovenský a český trh. Vieme vám vďaka tomu ponúknuť bezplatnú skúšku, alebo zvýhodnenú cenu pre tento produkt. Radi vám odpovieme na akékoľvek otázky.