Hierarchia? Fajn, ale prečo osobne a pred všetkými

Otravujú vás email správy so žiadosťou o dohodu, zbytočné stretnutia, alebo telefonáty neistých podriadených? Pri automatizáciu pracovných procesov preskočíte celú záludnú spleť hierarchických postupov

Otravujú vás email správy so žiadosťou o dohodu, zbytočné stretnutia, alebo telefonáty neistých podriadených? Pri automatizáciu pracovných procesov preskočíte celú záludnú spleť hierarchických postupov.

To, čo nazveme pracovným procesom sú jednoducho opakujúce sa činnosti vo vašom podniku, bez ktorého nie je možné urobiť žiaden krok. Čo keby ste nemuseli vypĺňať nekonečné formuláre, emaily kolegom, alebo dokonca pozvanie na zbytočný míting, ktorý zabíja hodiny Vášho času?

Práve tu dokážu zjednodušiť prácu v našom regióne stále opomínané automatizačné systémy pracovných procesov. Pri automatizácii pracovných postupov, vytvoríte pre každý krok procesu vlastnú autoritu, pokojne vás, alebo niektorého z vrcholových manažérov. Iniciácie, schválenie, odmietnutie a vstup sú viazané na jednotlivca, ktorý vykonal akciu. Tým, že umožňuje takéto úrovne transparentnosti informácií v obchodnom procese môžete vynútiť zodpovednosť za každý krok, či už u seba, alebo svojich kolegov.

S workflow automatizáciou prirodzene súvisia náklady. Tie môžete znížiť minnimálne v súvislosti so škrtmi vo zbytočných schvaľovacích procesoch. Oneskorené platby, pomalé schválenie predaja a platby za tovar nikdy neobídu veľké firmy. Vás môžu a čas využijete inak.

Veríte len sám sebe? Na tom nemusí byť nič zlého. Namiesto buzerácie podriadených viete zisťovanie plnenia základných úloh robiť softvérom. Namiesto čakania na kolegov, alebo podriadených organizujete hierarchiu iba schematicky. Nemusíte teda prichádzať do stretov medzi realitou a ustráchanými výhovorkami podriadených.

Čítajte aj:

Viazne vaše podnikanie na „preskakujúcej platni“? Nestrácajte čas

Automatizácia workflow: Zrkadlo do podnikateľovej tváre

Sledovanie firemných procesov a ich manažment ušetrí čas a peniaze

--

Jedným z týchto softvérov je aj AMODIT. Softvér vyniká hlavne jednoduchým používaním a schopnosťou samovzdelávania.

Ak si chcete tento produkt, ktorý získal podporu v Californii a používajú ho klienti ako Deutsche Bank, či KFC vyskúšať, napíšte nám správu na adresu marketing@biztweet.eu . Biztweet je exkluzívnym partnerom pre distribúciu softvéru na slovenský a český trh. Vieme vám vďaka tomu ponúknuť bezplatnú skúšku, alebo zvýhodnenú cenu pre tento produkt. Radi Vám odpovieme na akékoľvek otázky.