NBS udelila platobnú inštitúciu družstvu NFD

Po mesiacoch snahy získalo NFD platobnú inštitúciu. Zelená Národnej banky Slovenska prinesie nové produkty družstva

Po mesiacoch snahy získalo NFD platobnú inštitúciu. Zelená Národnej banky Slovenska predstavuje pre družstvo nové obchodné príležitosti.

NFD a.s. bude na trhu platobných inštitúcií, vo svete známych aj ako „internetové peňaženky“. Na tomto trhu bude súťažiť pod dvoma obchodnými značkami: bono Pay pre klientov, ktorých nákupné návyky sa postupne presúvajú z „kamenných obchodov“ do prostredia internetových e-shopov.

Produkt je tvorený kombináciou Home, Biznis a Merchant účtov ako zmysel jeho samotnej podstaty (vykonanie platby). Správnym pripojením pridaných hodnôt ako sú bonusy a zľavy (knowhow akcionára), prináša vo výsledku možnosť takmer nulových nákladov na platbu pre týchto návštevníkov internetových obchodov.

Základný komunikačný odkaz tejto značky bude v tomto priestore rozoznaný ako: bonoPay – riešenie ako mať platby bez nákladov. Master Pay System Je určený pre „silné“ firmy, čo do pozície voči ostatným účastníkom v ich obchodnom priestore.

--

Čítajte tiež: 

RCC Alexeja Beljajeva nemusí vrátiť dotáciu. Ani napriek krachu

Poórov projekt otvoria v auguste. Stáť bude 30 miliónov eur

Váhostav ide vyrábať zisky. Oživuje Jarabiny a výrobu v normálnom režime

Penta pokračuje v rozširovaní Bratislavy. Žiada povolenie pre Bory Home

HB Reavis dokončuje autobusovú stanicu. Požiadala o posledné povolenia

--

Bude komunikovaný smerom k spoločnostiam so širokou základňou klientov, obchodných partnerov alebo zamestnancov. Správna kombinácia Home, Biznis, alebo Merchant účtu, vie takejto spoločnosti priniesť možnosť riadiť svoj interný firemný cash-flow bez nákladov. Už len samotná sloboda a možnosť presunu ťažiska nákladov spojených s platbami je z ich pohľadu určite zaujímavá. Pre tieto firmy bude značka videná ako: MasterPaySystem – riešenie ako ovládať náklady spojené s platbami.

 

Poznámka: Autor článku spolupracuje pri príprave firemných novín NFD