Čo majú spoločné skladovanie a párty? No predsa stan!

Pýtate sa, čo akože môžu mať spoločné skladovanie a párty? Veď sú to dva úplne odlišné pojmy, navyše sa spájajú s totálne rozdielnymi vecami.

Niečo ich však môže spájať, a ako sme v nadpise spomenuli, tým niečím je stan. Moderné stanové konštrukcie totiž môžu slúžiť rovnako na skladovanie zásob či tovaru, ako aj na poriadnu záhradnú párty, oslavu, VIP stánok na podujatí alebo dokonca na romantickú svadbu. Aj na tomto pekne vidíme, aký vie byť život rôznorodý.

Jednoduché riešenie na skladovanie

Pokiaľ máte svoju živnosť alebo podnikáte, a vyrábate v rámci toho akýkoľvek produkt, určite ste už niekedy riešili otázku uskladnenia. Skladovanie sa týka zásob či už hotového tovaru, pripraveného na distribúciu. V tomto prípade predstavujú skladové stany ideálne riešenie, a to hneď z niekoľkých dôvodov. Sú priestorné, no zároveň flexibilné, čiže sú dostupné menšie i väčšie stany. Bývajú vyrobené z nehorľavého a nepremokavého materiálu, čiže zásoby či tovar sú v bezpečí. A najmä – ich výstavba je časovo a finančne neporovnateľne menej náročná než v prípade klasickej murovanej budovy.

Vhodné aj na párty

Prejdime k tej zábavnejšej časti. A síce – párty. Moderné párty stany môžu plniť viacero účelov – sú vhodné na veľké záhradné párty či rodinné oslavy, prípadne aj na romantické svadby vonku na záhrade. Ďalej sú zaujímavým riešením pre eventové agentúry či firmy v rámci riešenia VIP salónikov na rôznych podujatiach, zvlášť v teplejších mesiacoch. Vďaka osvetleniu sa dá pekne vyhrať s ich vnútorným nasvietením a celkovým vyznením interiéru.

Moderné riešenie

Skladové stany i párty stany predstavujú moderné riešenie, ako vyriešiť veci jednoducho, elegantne a s nižšími finančnými i časovými nákladmi než pri budovaní klasickej murovanej stavby. Tieto riešenia sú ľahko dostupné aj na Slovensku, na webe sa dajú prehľadne pozrieť jednotlivé ponuky stanov vhodných na menšie i väčšie podujatia.