Moderné riešenie na usporiadanie nevyužitého priestoru rohu miestnosti | Majster Regál

Niekedy je naozaj veľmi ťažké, zmestiť všetko, čo sa nám páči a potrebujeme, na obmedzené metre štvorcové. Jedno veľmi efektívne riešenie sme ale predsa len našli, tak sa s ním poďme zoznámiť.

Moderné riešenie na usporiadanie nevyužitého priestoru rohu miestnosti

Problém s priestorom rieši takmer každá jedna domácnosť. Aj vo veľkom byte môžu byť predsa naše pohyby stiesnené, ak sme sa obklopili množstvom doplnkov, ktoré nakoniec nemáme kam uložiť. Niekedy je to naozaj veľmi ťažké, zmestiť všetko, čo sa nám páči a potrebujeme, na obmedzené metre štvorcové, ak pritom musí úložný priestor plniť aj estetickú či dekoratívnu funkciu.

My sme ale jedno veľmi efektívne riešenie našli a v našom článku vás s ním podrobne oboznámime.

Kovový rohový regál - šetrí miesto bez straty funkčnosti

Voľné rohy, najmä vo veľkých miestnostiach, vyzerajú prázdne. Napriek tomu, že minimalizmus má svoje čaro, holé a sterilné steny nepôsobia na nás a naše okolie vždy najlepším dojmom. Ani v preplnenom priestore sa vždy ale necítime dvakrát najlepšie. Zlatou strednou cestou by preto mohlo byť univerzálne riešenie v podobe jednoduchých rohových regálov.

Regálov, ktoré sa postarajú o úsporu miesta bez straty jeho funkčnosti a pomôžu vám s jeho plnohodnotným využitím na uloženie množstva potrebných doplnkov a vecí, ktoré k svojmu životu potrebujete.

Na tento účel môžete využiť aj moderný kovový rohový regál. Stane sa nenápadnou ozdobou interiéru, vyplní prázdny roh miestnosti a pomôže vám zároveň získať ďalší úložný priestor.

Rodinný príbuzný šatníka i knižnice

Ponuka moderných nábytkových zostáv je v nákupných centrách obrovská, avšak nájsť si v nej multifunkčný kus nábytku, ktorý veľa znesie a dobre vyzerá, nie je vždy tak jednoduché. Určite nie, ak musíte pritom brať ohľad aj na cenu.

Kovové regály sú skvelým riešením nielen vtedy, keď potrebujete ušetriť užitočné miesto v priestore kuchyne, komory alebo garáže. Oceníte ich aj pre dostupné ceny a dizajn, ktorý sa hodí  aj do viac reprezentatívnej miestnosti. Trend industriálneho štýlu a jeho popularita predsa zo dňa na deň rastie, takže výberom kovových rohových regálov zabodujete vo viacerých smeroch.

A ďakovať môžete za to použitému materiálu na výrobu regálov. Kov je odolný, pevný, zvládne veľkú záťaž a poradí si aj s tými najnáročnejšími externými podmienkami. Veď práve vďaka nemu kovové regály disponujú

  • schopnosťou zostať súčasťou dekorácie okolia napriek jeho pracovnému či inému zaťaženiu;
  • veľkou kapacitou s minimálnou potrebou voľného priestoru na umiestnenie;
  • jednoduchou inštaláciou a demontážou, ktorú je možné zvládnuť bez špeciálnych zručností;
  • ľahkou údržbou;
  • vysokou trvanlivosťou a nosnosťou.

Kovové regály vďaka týmto a iným ďalším výhodám prezentujú svojho majiteľa a priestor, v ktorom sú umiestnené. Základom je samozrejme výber správnej veľkosti a typu políc, ktoré sa o pohodlie a bezpečné uloženie všetkých vecí postarajú bez najmenších problémov. Stačí sa o tom len presvedčiť a s rohovým kovovým regálom poriadok v dome urobiť.