Beatshare: nový projekt pre DJov a producentov

Zdieľanie producentských projektov, spolupráca a komunita Djov. To sú hlavné ciele nového hudobného projektu Beatshare.cz.

"Myšlienkou Beatshare projektu je spojiť DJov a producentov zo strednej a východnej Európy na jednej platforme poskytujúce zdieľanie toho, čím žijeme - hudby. V prvej fáze je Beatshare projektom pre pokrok elektronickej muziky, ktorá v regióne V4 blúdi medzi deväťdesiatymi rokmi a komerciou," uvádza Beatshare.cz v popise služby.

Ďalšou fázou vývoja bude prostredie, kde si používatelia zdieľajú nielen tracky a sety, ale aj rozpracované producentské projekty. Slobodná burza umožní zdieľať projekty a pomáhať si s ich dokončením, remixami, či masteringom.

"Beatshare prináša horúce informácie zo sveta kvalitnej elektronickej muziky. Užívateľom dáva možnosť zapojiť sa, zdieľať svoju muziku, budovať kontakty, promo a spolupracovať po producentskej, či dj-ingové stránke," uvádza autor projektu Tomáš Lemešani aka Tomas TMX.

Prvé fázy projektu sú bezplatné. Časom sa pre pohyb v producentskej burze zavedie platobná brána.

Prví členovia, ktorí registráciou pomôžu projekt rozvíjať, získavajú niekoľko benefitov. Okrem bezplatného členstva tiež vstupy na vybrané eventy zdarma, možnosť publikovať vlastné PR, zdieľať producentské projekty, sety, pristup ku komunitným eventom, či poradenstvu.