Biztweet Exclusive: Začiatok roka plný biznisu oligarchov

Príbehy, z ktorých mrazí, ale aj pohľady za oponu biznisu. Vychádza prvé vydanie elektronického magazínu Biztweet Exclusive.

Každý mesiac v ňom nájdete to najlepšie z Biztweetu, spoločne s exkluzívnymi témami a analýzami, inak dostupnými len pre platiacich čitateľov i niečo viac.

Prvé vydanie sa nesie v znamení príbehov, ktoré Slovákom pripomínajú neblahú minulosť i to, že sme sa s ňou stále nevyrovnali. Mečiarovci pod Tatrami stále bodujú. Vládnu v biznise i politike, kde jeden z nich intenzívne bojuje o kreslo prezidenta.

Využíva k tomu aj dezinformácie, ktoré hýbu dianím taktiež v Českej republike. Viac o kauze Huawei, ale napríklad aj o tom, ako sa vo Vyšehrádskej štvorke rozpínajú oligarchovia Viktora Orbána, či príbehy biznisu s drevom Andreja Babiša, nájdete v českej časti magazínu.

Hľadáte dobré čítanie o kauzách, ktoré hýbu dianím, prepojeniach politikov a oligarchov, či pohľad za oponu biznisu? Biztweet exclusive to všetko obsahuje.

Kúpou magazínu taktiež podporíte žurnalistickú tvorbu nezávislého projektu, ktorý sa venuje investigatívnej žurnalistike a chýbajúcim ekonomickým analýzam v nej.

Januárové číslo nájdete na tomto linku, alebo v našom eshope. Pred nákupom stačí podstúpiť rýchlu registráciu, kde nám postačuje váš email.

 

Biztweet, marketing@biztweet.eu