Budujte vzťah so zákazníkom. Darujte mu Bonopay

Oceňte svojho zákazníka a budujte s ním dlhodobý a verný vzťah. Darujte mu ako poďakovanie za nákup aplikáciu BonoPay.

 

Ste spokojný so svojim zákazníkom a chcete, aby sa k vám zase vrátil? Nemíňajte peniaze na drahé a komplikované vernostné systémy. Plastové karty, či kupóny dnes ľuďom padajú z peňaženky rovno do koša. Zákazník vás ako svojho partnera neidentifiukuje, škodíte životnému prostrediu a nemáte žiadnu istotu, že vaše gesto klient skutočne ocení.

Dáva totiž prednosť rýchlosti, jednoduchosti a ekologickej nezávadnosti. Ak splníte tieto jeho kritéria, bude vás akceptovať ako partnera, ktorý sa o neho skutočne stará a snaží sa s ním vybudovať dlhodobý vzťah.

Všetky tieto kritéria spĺňa nová platobná brána s integrovaným vernostným programom BonoPay. Aplikácia spoločnosti Payment Institution NFD ponúka jednoduchú platbu mobilom a spätné bonusy pre platiaceho. Bezplatná aplikácia je výhodná pre obe strany.

Zákazník vďaka nej nepotrebuje hotovosť, získava zľavy a platí pohodlne, obchodník získava bezplatný vernostný program, reklamu a možnosť zdieľania zákazníka.

Teraz si vzťah zákazníka a obchodníka vybudujete aj štýlovým darčekom. “Zmluvné predajne si budú môcť stiahnuť dizajn darčekovej „krabičky“, ktorú si dajú vytlačiť a darujú ju svojim zákazníkom. Môžu ich tak potešiť malou pozornosťou za ich nákup. Obahom darčeka je 10 eurový bonus s návodom ako si stiahnuť túto vernostnú aplikáciu,” hovorí predseda predstavenstva Nášho finančného družstva a Payment Institution NFD Martin Cigánek.

Majiteľ predajne dokáže vďaka vernostnému programu poslať správu na mobil svojim zákazníkom, alebo iným, ktorí sú v jeho lokalizácii. Ide teda o priamy a presne cielený marketing.

Aplikácia je dostupná pre smartfóny s operačným systémom Android aj iPhony. Zľavové body, ktoré zákazník platbami získava sa mu kumulujú. Okrem toho, že hradia náklady na samotné platby si ich raz ročne smie nechať preplatiť, alebo ako podnikateľ fakturovať.