Rattajovci investujú v adrenalíne

Ďalšie modernizácie vzdušných tunelov, či organizovanie majstrovstiev sveta v skydive. Rodina Rattajovcov pokračuje v nezvyčajných investíciách.

 

Spoločnosť Hurricane Factory, ktorú ako predseda predstavenstva riadi Marek Rattaj spoločne s bratom Igorom a ďalšími členmi rodiny, sa v uplynulom období zamerala hlavne na rozšírenie predaja cez internet. Adrenalínové lietanie vo veterných tuneloch vďaka tomu vlani zapísalo trojnásobný počet zákazníkov eshopov než v predošlom roku.

Až na niektoré špecifické obdobia sa firma stále zameriava hlavne na lepšie situovanú klientelu a služby predáva ako luxusný nezvyčajný zážitok. Hurricane Factory Tatralandia, ktorá prevádzkuje podtatranský veterný tunel utržila v roku 2017 1,2 milióna eur. Ako Biztweetu prezrádza Marek Rattaj, výhodou Slovenska sú nízke náklady na služby a zákazníkov. Problémom je vysoká cena elektriny, ktorej veterné tunely spotrebujú mimoriadne veľa.

Časť klientely tvoria aj profesionálni športovci. Na Slovensko chodia hlavne cudzinci z Veľkej Británie, Francúzka, Talianska, či Ukrajiny.

Čítajte aj:

Rattajovci sa vezú vo vetre. Veternými tunelmi expandujú do Berlína aj Madridu

Štát peniaze od Rattaja nemá. NCHZ stále čerpajú nepovolenú pomoc

Mladšiemu bratovi miliardára Rattaja z J&T sa darí. Expanduje

Športovému skydiveu sa darí hlavne v dvoch berlínskych prevádzkach slovenských finančníkov. „Máme ambície robiť majstrovstvá sveta v tomto športe a rôzne poháre. To je najlepši marketing pre Berlín. Tunel je tam na to stvorený,“ hovorí Marek Rattaj.

Ďalšie dva veterné tunely prevádzkuje Hurricane Factory v Madride a jeden v Prahe. „Plány na tento rok sú prestavba a inovácia tunela a reštaurácie v Prahe a robenie veľkých súťaží v indoor skydivingu v Berlíne,“ dodáva Rattaj.

 

Biztweet, podporte nás nákupom v našom eshope

 

Odomknúť článok

Standard Biztweet Standard

  • 1 Kredit
  • Prístup k exkluzívnemu obsahu
Top

Biznis Biztweet Biznis

  • 5 Kreditov
  • Prístup k exkluzívnemu obsahu
  • Objednávka služieb

Golden Biztweet Golden

  • Získavate 10 kreditov
  • Prístup k exkluzívnemu obsahu
  • Objednávka služieb