V Modre sa rozšíri Bohnekamp

Nemecká spoločnosť Bohnekamp chce v Modre pristaviť novú halu.

Nová skladová hala bude pristavená k už existujúcej hale, ktorá bude slúžiť ako skladový priestor a na manipuláciu s tovarom.

„V náväznosti na expanziu skladovaného množstva materiálov sa uvažuje s vytvorením ďalších trvalých pracovných miest. Súčasťou prístavby je aj výstavba druhého nadzemného podlažia na časti pôdorysu existujúcej administratívnej časti haly,“ uvádza investor v projektovej dokumentácii.

Existujúca hala spoločnosti Bohnenkamp slúži ako montážna hala, v ktorej sa dovezené nové pneumatiky nahadzujú na nové kolesové disky a odvážajú sa hneď do prevádzok jednotlivých automobilov. Firma predáva a servisuje hlavne nákladné automobily.

Čítajte aj:

V Ličartovciach chcú rozšíriť výrobu

Galmm v Ružomberku rozšíri výrobu o plasty

Účelom dostavby haly bola prístavba skladovej haly k existujúcej hale Bohnenkamp, ktorá slúži ako skladový priestor na ľahkú priemyselnú výrobu v rozsahu nadväzujúcom na skladovanie tovaru.

Slovenská firma je dcérska spoločnosť nemeckej Bohnenmkamp. Z Modry obsluhuje zákazníkov z východnej Európy, hlavne Slovenska, Česka a Maďarska. Spoločnosť v roku 2017 utržila na Slovensku 25,54 milióna eur.

 

Biztweet, podporte nás nákupom v našom eshope