Z Bureša Babišom sa dostala medzi tisíc čitateľov

Z nezávislého projektu je úspešná publikácia. Independent Media Publishing predala už tisíc kusov kníh Z Bureša Babišom.

Údaje vyplývajú zo sumárnych výsledkov odbytu predajcov a distribútorov Euromedia, Kosmas, Dobrovský, Martinus a Biztweet.

"Ďakujem všetkým podporovateľom a čitateľom. Napísať knihu bez akéhokoľvek kapitálu nie je ľahké. Tisíc predaných kusov vnímam ako veľký úspech aj preto, že mi marketingovo nikto nepomohol a kniha uspela aj vedľa oveľa lepšie situovanej a propagovanej konkurencie, " uvádza autor Z Bureša Babišom Tomáš Lemešani.

Z Bureše Babišem viete objednať v eshope, alebo jednoduchým mailom na adrese marketing@biztweet.eu. K dispozícii je aj slovenská verzia Z Bureša Babišom.

Okrem počtu predaných kusov je úspechom knihy aj jej relevantnosť. Pozitívne ju vníma kritika, dostala sa napríklad do prestížnej Odbornej knižnice ČNB, či univerzitných knižníc. Vďaka faktografickej presnosti si obsah knihy neodvážila napadnúť ani žiadna z dotknutých strán.

Čítajte aj:

Z Bureša Babišom: prienik do ODS

Z Bureša Babišom: Elena Trenčianska

Z Bureša Babišom. Slovenská verzia v obchodoch

"Verím, že čitatelia našli a nachádzajú v knihe všetko podstatné, čo potrebujú o Andrejovi Babišovi vedieť. Išiel som do detailov dôkazmi podložených kontroverzných obchodov politika a podnikateľa Babiša. Žiadne domnienky, ale tvrdé fakty, ktoré dokazujú, že aureola Babiša získala počas rokov divokého biznisu vážne trhliny," pokračuje Lemešani.

Kniha Z Bureša Babišom vznikla pôvodne ako nezávislý projekt. Na jej vznik prispeli ľudia predobjednávkami na crowdfundingu. Záujem o knihu však predčil očakávania a presvedčil vydavateľa, že kniha stojí za predaj tiež v knižnej sieti. Kniha, ktorú predáva autorova mediálna spoločnosť Independent Media Publishing, opisuje celú históriu podnikania Andreja Babiša od jeho detstva až po súčasné plány a ťažkosti.

 

Biztweet, podporte nás nákupom v našom eshope