ESET cieli na firemných zákazníkov. Vlani otváral nové centrá

Po expanzii do viac než 200 teritórií sa technologická firma ESET zameriava hlavne na lukratívnejších klientov.

Slovenská spoločnosť už obsadila počítače a iné zariadenia bežných užívateľov vo viac ako 200 krajinách a teritóriách. Prirodzene teda dochádza k užšej špecializácii spoločnosti na novú firemnú klientelu.

„Aktuálne sa ESET viac zameriava na segment enterprise zákazníkov, čiže veľkých firemných zákazníkov, ktorí majú úplne iné bezpečnostné potreby. Ochrana firiem je veľmi komplexnou záležitosťou a veľké firmy nezaujíma len preventívna ochrana pred škodlivým kódom ale aj analýza prípadných prienikov,“ uvádza pre Biztweet hovorkyňa ESETu Zuzana Hošalová.

Čítajte aj:

Automatická obnova epodpisov bude podľa vnútra do konca februára

Chris Larsen. Pravda a šialenstvo okolo virtuálnych mien

Spoločnosti využívajú aj dodatočné bezpečnostné technológie akými sú šifrovanie alebo dvojfaktorová autentifikácia. „Čo sa týka témy IoT alebo smart home, len tento mesiac sme vydali bezpečnostnú aplikáciu na ochranu smart televízorov s operačným systémom Android TV,“ hovorí Hošalová.

ESET má na Slovensku technologické centrá v Košiciach a v Žiline. Košické funguje od roku 2010, žilinské otvorili na začiatku minulého roka. V médiách rezonuje aj plán postaviť novú bratislavskú centrálu. V priebehu minulého roka firma otvorila aj technologické centrá v českom Brne a v rumunskom Iaşi.

 

Biztweet, podporte nás nákupom v našom eshope