Solidita: Účtovníctvo pod kontrolou

Účtovné služby využíva na Slovensku takmer každá firma. Existuje tiež niekoľko málo spoločností ktoré majú vlastné účtovné oddelenie ale tých je naozaj veľmi málo

Účtovné služby využíva na Slovensku takmer každá firma. Existuje tiež niekoľko málo spoločností ktoré majú vlastné účtovné oddelenie ale tých je naozaj veľmi málo. Dôvody prečo sa obraciame pri vedení tejto agendy na externé profesionálne služby je viacero. Jednou z nich je celkom určite aj nestálosť legislatívneho prostredia a neustále zmeny v zákonoch. Sledovať všetky tieto zmeny nie je väčšinou možné, ak to nie je náš core biznis. Niektoré spoločnosti majú  zo zákona povinnosť robiť audit svojho účtovníctva. Na toto existujú špecializované audítorské firmy.

Takýto audit je oprávnený vykonávať iba poverená spoločnosť. Firma Solidita patrí medzi takéto právne subjekty a môže sa pochváliť viac ako dvadsaťročnou tradíciou v tomto segmente. V prípade otázok či už na tému povinnosti auditovania, jednotlivých druhov auditu alebo cien navštívte ich web stránku kde nájdete väčšinu odpovedí. Pre konkrétnu ponuku je potrebné kontaktovať firmu. Ak už budete mať povinnosť auditu takto vyriešenú je možné dopriať si relax napríklad večer pri otvorenom víne a horiacom ohni.

Ak si poviete že nemáte možnosť vychutnať si teplo krbu nakoľko nemáte možnosť inštalácie krbu, tak vedzte že aj v takomto prípade možnosť existuje. Odpoveďou sú moderné biokrby. Takéto zariadenie nepotrebuje odvod spalín a ponúka skutočný plápolajúci oheň.