Obeh dokumentov pod kontrolou

Dokumenty vo vašej firme nesmú podliehať anarchii. Kľúčová činnosť by mala byť neviditeľnou a nebrzdiť pracovné postupy spoločnosti

Informácie v listinnej podobe poháňajú takmer všetky činnosti a rozhodnutia v každej organizácii. Správa a riadenie toku dokumentov je preto kritickým prvkom pri sérii rozhodnutí, pri ktorých potrebujete byť obratní a rýchli.

Pre mnoho organizácií dobre riadená kontrola dokumentov a workflow dokumentov môže byť dokonca kľúčom obchodného úspechu či neúspechu. Iné organizácie sa môžu minimálne pokúšať o to, že automatizácia zjednoduší zložité pracovné postupy a zvýši efektivitu pracovných hodín.

Existuje nespočetné množstvo foriem systémov pre správu obehu dokumentov. Často však vyžadujú vstupy, recenzie, aktualizácie, komentáre, schvaľovanie alebo iné formy akcií viacerých osôb.

Moderné produkty pre správu dokumentov a aplikácií cirkulácie dokumentov umožňujú organizáciu zefektívniť

 

V dobe, kedy firmy podliehajú nespočetným kontrolným zoznamom a protokolom je nutné hľadieť na to, či pracovníci skutočne musia zabíjať čas v práci zdĺhavým očakávaním na medzistupne schvaľovania ich práce. Ukladanie, vyhľadávanie a archivácia papierových dokumentov tiež predstavuje významné výzvy, riziká a náklady.

Kým príchod elektronických dokumentov (Word, Excel, PDF súbory atď ...) a elektronickej komunikácie, ako sú e-maily, urobil distribúciu dokumentov jednoduchšou, vytvorilo to tiež celý rad nových problémov týkajúcich sa kontroly verzie, užívateľských práv, prístupov, či úrovne naliehavosti.

Čítajte aj:

Kreativita s chaosom na stole nie je mantra. Aj kreatívci potrebujú poriadok

Ako si upratať na stole. Čo spraviť pre zlepšenie pracovných postupov?

Workflow management len pre korporácie? Čas a peniaze ušetrí aj malému podnikateľovi

--

Moderné produkty pre správu dokumentov a aplikácií cirkulácie dokumentov umožňujú organizáciu zefektívniť, bezpečne a transparentne overiť a riadiť obeh dokumentov v užívateľsky príjemnom a inovatívnom prostredí.

Chcete si to skúsiť? Ozvite sa nám na adrese marketing@biztweet.eu. Biztweet je exkluzívnym partnerom pre distribúciu softvéru Amodit na slovenský a český trh. Vieme vám vďaka tomu ponúknuť bezplatnú skúšku, alebo zvýhodnenú cenu pre tento produkt. Radi vám odpovieme na akékoľvek otázky.