Viazne vaše podnikanie na „preskakujúcej platni“? Nestrácajte čas

Pozná to každý, kto podniká v našom byrokratickom systéme. Podnikatelia, ktorí rozbiehajú biznis trávia opakujúcimi sa procesmi aj polovicu času venovaného práci. Firmy s vyšším počtom zamestnancov zas na „preskakujúcu platňu“ míňajú zbytočné peniaze

Pozná to každý, kto podniká v našom byrokratickom systéme. Podnikatelia, ktorí rozbiehajú biznis trávia opakujúcimi sa procesmi aj polovicu času venovaného práci. Firmy s vyšším počtom zamestnancov zas na „preskakujúcu platňu“ míňajú zbytočné peniaze.

Procesy, ktoré robievate každý deň, opakujúca sa administratíva, pravidelné procesy schvaľovania platieb, či upozornenia zamestnancov na prípravu cestovných výkazov. Všetky povinné opakujúce sa úkony stoja hodiny a peniaze. Nech ide o akokoľvek veľkú spoločnosť.

Automatizácia pracovných procesov vykonávaná softvérovými riešeniami pomáha spoločnostiam vytvárať presnejšie a konzistentné výrobky. Vďaka automatizácii výroby existuje menšia šanca vytvorenia chyby.

Automatizácia zvýši rýchlosť akéhokoľvek pracovného postupu, pretože počítačové programy môžu plniť úlohy oveľa rýchlejšie ako ľudia. To dáva možnosť generovať väčšie príjmy s menšími nákladmi.

Každá spoločnosť využívajúca automatizačné softvérové produkty v ich každodennom pracovnom postupe môže ťažiť z automatizácie workflow. Nemusí ísť len o bežné pracovné procesy, ale aj o manažovanie špecifickejších oblastí ako reklama, vývoj a správu databáz, vzdelávanie zamestnancov, či vývoj softvéru

Automatizácia workflow v množstve oborov šetrí čas a peniaze. V závislosti od oboru tak vďaka nim podnikateľ dosiahne úsporu v niekoľkých desiatkach percent nákladov na denný balík pracovných hodín.

Čítajte aj:

Automatizácia workflow: Zrkadlo do podnikateľovej tváre

Sledovanie firemných procesov a ich manažment ušetrí čas a peniaze

„Máš padáka“. Môže to dopadnúť dobre?

--

Jedným z týchto softvérov je aj AMODIT. Softvér vyniká hlavne jednoduchým používaním a schopnosťou samovzdelávania.

Ak si chcete tento produkt, ktorý získal podporu v Californii a používajú ho klienti ako Deutsche Bank, či KFC vyskúšať, napíšte nám správu na adresu marketing@biztweet.eu . Biztweet je exkluzívnym partnerom pre distribúciu softvéru na slovenský a český trh. Vieme vám vďaka tomu ponúknuť bezplatnú skúšku, alebo zvýhodnenú cenu pre tento produkt. Radi Vám odpovieme na akékoľvek otázky.