Nový investor prehovoril: Jarabiny kompletne prepracujeme

Lukratívny developerský projekt postaví v bratislavskom Ružinove bytové aj nebytové priestory. Predošlé plány sa totálne zmenia

Ako už biztweet informoval, stavebná spoločnosť Váhostav, ktorá projekt Jarabiny získala v rámci konkurzu predošlého developera, začiatkom roka za nešpecifikovanú sumu predala developerský projekt Jarabiny v bratislavskom Ružinove novému majiteľovi.

„Spoločnosť VÁHOSTAV – SK, a. s. v januári tohto roku predala svoj 40-percentný podiel v spoločnosti Jarabiny Invest. Všetky otázky týkajúce sa pokračovania tohto projektu je preto nutné adresovať súčasnému vlastníkovi, t. j. spoločnosti Majetkový Holding, a. s.,“ povedal biztweetu Tomáš Halán.

Nový majiteľ je nasledovníkom spoločnosti V-Invest Holding, a.s., Bratislava. V-Invest Holding bol právnym nástupcom Prvého privatizačného IF, ktorý bol druhým najväčším slovenským fondom z prvej vlny kupónovej privatizácie.

Teraz, exkluzívne pre biztweet prezrádza, že projekt na Ružinove oproti pôvodnému zmení.

Čítajte aj:

Provident: Na Slovensku štát o zákonoch nediskutuje

Šétaffy: Podnikateľské prostredie v Česku je lepšie ako na Slovensku

Český developer chce v Košiciach zase stavať. Vedľa Steel Arény

--

„Spoločnosť Majetkový Holding, a.s., ako finančný investor, je aktívna v projekte Jarabiny už od samého začiatku a má dlhodobo záujem na jeho dokončení. Po krízových rokoch a utlmení projektu aktuálne finalizuje - už ako jediný akcionár - jeho blížiaci sa reštart. Kompletne prepracovaný projekt zaujme architektonickým riešením, kvalitou a službami, prispôsobenými najnovším požiadavkám zákazníkov,“ konštatuje spoločnosť.

Ako ďalej firma pokračuje, od developerského plánu má očakávania hlavne vďaka lukratívnej polohe. „Projekt je situovaný v perspektívnej lokalite Ružinova, ktorú čaká v najbližších rokoch významný kvalitatívny aj kvantitatívny rozmach. Budúci majitelia bytových aj nebytových priestorov ocenia vysokú kvalitu bývania aj pôsobenia v meste, ako aj excelentnú dostupnosť všetkých služieb v okolí," pridáva na superlatívach Majetkový Holding.

Odomknúť článok

Standard Biztweet Standard

  • 1 Kredit
  • Prístup k exkluzívnemu obsahu
Top

Biznis Biztweet Biznis

  • 5 Kreditov
  • Prístup k exkluzívnemu obsahu
  • Objednávka služieb

Golden Biztweet Golden

  • Získavate 10 kreditov
  • Prístup k exkluzívnemu obsahu
  • Objednávka služieb