V Bratislave vyrastie nový showroom Hyundai

Nový showroom kórejskej automobilky Hyundai vyrastie neďaleko bratislavské obchodného centra Bory Mall

Nový showroom kórejskej automobilky Hyundai vyrastie neďaleko bratislavské obchodného centra Bory Mall.

„Prevádzka objektu je uvažovaná v dvoch hlavných denných smenách 600 - 2200 hod. V prevádzke sa uvažuje s celkovým počtom asi 20 zamestnancov,“ uvádza v dokumente autor projektu.

Nová budova vyrastie v tesnej blízkosti nákupného centra Bory Mall. Okrem funkcie showroomu bude slúžiť aj ako autoservis pre v.i.p. klientov.

„Projekt showroomu Hyundai v oblasti Bory je plne v réžii nášho partnera spoločnosti Autopolis,“ odkázal nám Martin Elečko, ktorý má v Hyundai na starosti rozvoj distribučnej siete. Autopolis nám však projekt nešpecifikoval.

Podľa dokumentov EIA bude areál dopravne napojený na vetvu napojenú do okružnej križovatky. Priestorová skladba pozostáva z vlastného showroomu, priestorov servisu, hygienického a technického zázemia.

Čítajte aj:

Mercedes dosiahol v Maďarsku nový mílník

Poľskí prepravcovia dostali zákaz voziť tovar do Ruska

Oceliarsky protest: Košičania chcú, aby Brusel pridal plyn

--

„Na prvom podzemnom podlaží, na južnej strane, orientovanej k ceste sa nachádzajú priestory showroomu, na ktorý sú naviazané miestnosti zázemia klientov a rokovacia miestnosť. Vstup do týchto priestorov je orientovaný z uzlového priestoru navrhovaného objektu. Priestory autoservisu sú lokalizované na severnej strane objektu s priamymi vjazdami do jednotlivých opravárskych boxov. Vo väzbe na servis sú riešené obslužné a skladovacie priestory. Sklad náhradných dielov, lokalizovaný v strede dispozície je dvojpodlažný. Na západnej strane objektu na druhom nadzemnom podlaží sú riešené priestory zázemia zamestnancov  a sklad pneumatík. Priestory showroomu a servisu sú navzájom priamo prepojené,“ popisuje technické detaily projektu dokument EIA.